Webshop

Afstandsinwijdingen

Zoals de naam al zegt gebeurt de inwijding op afstand. Dus je komt niet naar me toe, maar we spreken een datum en tijd af. Je blijft in je eigen huis, dus geen tijdsverlies met verplaatsing en ook kostenbesparend. Ik kan de inwijding ook in een bol van licht plaatsen, het voordeel ervan is dat je de inwijding kan opvragen wanneer je er de tijd voor hebt. Ben je een uurtje ongestoord thuis dan vraag je hem gewoon op. Laat een kaarsje branden, steek een wierookstokje aan, drink een groot glas water, zet eventueel rustig muziek op. Je gaat bij voorkeur liggen met een dekentje op je, je ogen gesloten en je zegt een specifieke zin die ik je op voorhand hebt doorgegeven. Je krijgt vooraf ook een Pdf-bestand door zodat je weet hoe je ermee kan werken en waarvoor de inwijding gebruikt kan worden. De inwijding is beschermd zodat er geen lagere energieën kunnen meereizen. Binnen een paar minuten zal je de energie voelen en merk je vanzelf wanneer de inwijding gedaan is.Iedereen ervaart rust, de ene keer kan een inwijding heel heftig zijn de andere keer heel rustig. Sommigen ervaren warmte, andere zien kleuren of horen of ruiken iets.Maar zelfs al voel je niet veel, wat uitzonderlijk is, weet dat de inwijding toch werkt. Eens ingewijd ben je dit voor de rest van je leven. Je kan er ook direct mee aan de slag. Mocht je een certificaat willen van de inwijding dan stuur ik je dit door. Het doet me altijd en plezier als je erna een mailtje stuurt met je ervaringen.


Afstandsinwijdingen
Zelfhypnose

Hypnose is een zalige staat van ontspanning, waarbij je onderbewuste nog meer actief is dan anders. Terzelfder tijd is het ook heel ontvankelijk voor suggesties, maar ook heel kritisch. Waarden en normen waar je niet achterstaat zal je onderbewuste verwerpen. Je kan ook niet in hypnose blijven. En aangezien ieder hypnose eigenlijk een zelfhypnose is kan je gemakkelijk dit thuis ook bereiken. Met hypnose kan je wel heel vlug veranderingen aanbrengen. Zelfhypnose vraagt natuurlijk wat discipline. Je moet er een 20-tal minuten mee bezig zijn gedurende een maand. Maar de beloningen zijn navenant, je bent ontspannen, je hebt veel meer energie en de meeste zullen al na een week veranderingen zien. Bij sommigen kan het ook wel 4 tot 5 weken duren. Soms eventjes doorzetten. Hoe ga je te werk bij een zelfhypnose? Je zit of ligt je heel gemakkelijk en je luistert naar mijn stem die je begeleidt naar ontspanning en hypnose. Niets moeilijk dus je hoeft je alleen maar te focussen op mijn stem en de rest komt vanzelf .Ik raad aan om elke dag te luisteren en dit voor een maand lang. Meer mag maar hoeft niet. Iedere keer dat je luistert zal je waarschijnlijk dieper gaan dan de vorige keer. Val je in slaap tijdens de hypnose weet dan dat je onderbewuste het toch opneemt. De meeste cd 's of mp3's kan je kiezen in 2 versies: eentje waar op het einde suggesties worden gegeven dat je goed zal slapen, en de andere dat je wakker wordt en vol energie zit. Je kiest maar hoe je het best in je dagdeling kan inbouwen. Je kan gerust meerdere problemen tegelijk aanpakken, bijvoorbeeld slaapproblemen en vermageren. Je betaalt eerst en binnen maximum 3 dagen, soms de dag zelf nog, ontvang je jouw mp3 bestand via mail. Indien je een cd bestelt wordt hij opgezonden binnen de 3 dagen.Je krijgt bij de cd of mp3 ook een bij met affirmaties. Daar kan je naar luisteren zelfs als je aan het werk bent! Uiteraard niet bij de zefhypnose, daar is de bedoeling dat je gaat liggen of zitten.


Zelfhypnose mp3
Kies uit slaapinductie of zonder
Cadeaubon

Ben je op zoek naar een origineel geschenk. Al eens gedacht aan een cadeaubon? Dit kan een bon zijn voor een workshop, massage, inwijding, of een mp3/cd.


Cadeaubon