Healing

 • Reiki

  Reiki of handoplegging werkt heel eenvoudig, ze stimuleert en brengt de energie in het lichaam waar ze het meest nodig is. Helpt het lichaam zichzelf weer gezond te maken. Een reikibehandeling gebeurt met kleren aan, en duurt ongeveer 60 minuten. Een reeks van een aantal sessies zijn aan te raden.

  Klik hier voor meer informatie

 • Shambhala

  Shambhala multidimensional healing is een liefdevolle manier om zowel op lichamelijk als geestelijk vlak te healen zodat ook eventuele pijn en verdriet verwerkt kan worden. Je leert met je dagelijkse problemen om te gaan en wordt bewuster van je eigen kracht. Een Shambhala healer stuurt energie door zijn of haar eigen handen op eigen lichaam of dat van iemand anders. De energie helpt blokkades op te heffen.

  Klik hier voor meer informatie

 • Verwijderen van entiteiten

  Men woont vaak in een huis zonder te weten wat er zich heeft afgespeeld door de jaren heen. Huizen en mensen werken energetisch op elkaar in, er is een wisselwerking. Negatieve emoties, ziektes, ruzies, zelfs dicht bij een ziekenhuis of begraafplaats wonen, kunnen negatieve energieën aantrekken. Soms is men zich bewust dat er iets niet in orde is: er zijn koude plekken in huis, plaatsen die men vermijdt. U hoort stemmen, voetstappen, gezucht. Dieren, meestal honden en katten zijn gevoelig voor deze energieën, zo lijken ze soms iets waar te nemen zonder dat wij ons daar iets van bewust zijn. Door de negativiteit kan men tegenslag na tegenslag krijgen, weinig mensen over de vloer krijgen, zich soms leeggezogen voelen, slecht slapen, ziekte na ziekte, ....

  Klik hier voor meer informatie

 • Magnetisme

  Magnetisme is het vervangen van negatieve energie met positieve. Tijdens de behandeling, voel ik je auraveld af om te kijken waar de energie verstoord is. Ik pendel de chakra’s uit en kijk waar er disbalans is. De chakra’s die uit balans zijn worden behandeld.

  Heb je een specifieke klacht zoals bijvoorbeeld pijn dan werk ik daar specifiek op. De aura's die bestaan uit verschillende lagen worden afgestreken. Energie die er niet thuis hoort wordt afgevoerd en vervangen door nieuwe helende energie.

  Klik hier voor meer informatie

 • OldPain2Go

  Pijn is een signaal die soms niet meer nodig is, bijvoorbeeld: pijn van een operatie die jaren geleden is. Je lichaam weet al wat er scheelt maar er kan niets meer aan veranderd worden. Dan is het tijd om het pijnsignaal te verbreken. Dit gebeurt via communicatie met je bewuste en onderbewuste. Hierbij leid ik je, maar uiteindelijk doet je onderbewuste al het werk.

  Klik hier voor meer informatie