Magnetisme

Wat is magnetisme?

Magnetisme is een soort handoplegging alhoewel er soms ook gewerkt wordt met de handen boven het lichaam.Magnetiseren is met energie werken, iets die al toegepast werd in de Oudheid. Oude, vervuilende energie wordt afgevoerd en nieuwe vitaliserende energie aangevoerd.

Je hoeft niet uit de kleren. Er kan een waaier van klachten behandeld worden zoals vermoeidheid, stress, pijnen , burn-outs, slapeloosheid, klachten waar je al jaren mee zit  en die niet opgelost geraken. Ook baby’s die  heel slecht slapen of veel huilen zijn soms gebaat met een behandeling!

Mensen die veel hebben meegemaakt kunnen er ook door een stuk lichter in het leven te komen staan.

Opgepast magnetiseren vervangt geen reguliere geneeskunde! Het kan wel een waardevolle aanvulling vormen.

Hoe ga ik te werk?

We beginnen met een voorgesprek om de klachten te bespreken en wat je kan verwachten. Mijn handen voelen je auraveld af om aan te voelen waar de energie verstoord is. Ik pendel de chakra’s uit en kijk waar er disbalans is. De chakra’s die uit balans zijn worden behandeld.

Heb je een specifieke klacht zoals bijvoorbeeld pijn dan werk ik daar specifiek op. De aura's die bestaan uit verschillende lagen worden afgestreken. Energie die er niet thuis hoort wordt afgevoerd en vervangen door nieuwe helende energie.

Er wordt gewerkt met kleurentherapie. Ik geef en vraag feedback. Naargelang de klachten kan het soms volstaan met 1 behandeling, maar bij chronische klachten mag men toch rekenen op een viertal sessies.

Wat kost het?

Men mag rekenen de eerste keer op een uur de kostprijs is 60 euro. De volgende keren volstaat meestal een halfuurtje dus 30 euro. Misschien is het erna nodig om af en toe eens te komen voor een onderhoudsbeurt, maar daar beslis je zelf over.

Wil je weten of een klacht waar je mee zit in aanmerking komt voor een behandeling dan kan je me gerust een mailtje sturen.

Opgelet ik behandel geen zwangere vrouwen en mensen met een pacemaker of met psychoses.

Prijs: 
€60.00
Duur: 
1 uur