Massages

 • Shiatsu

  Shiatsu of drukpuntmassage is een heerlijk relaxerende massage, met een therapeutische werking. Het is een combinatie van masseren en stretchen plus het behandelen van de meridianen die deze massage uniek maakt . Het helpt energieblokkades op te heffen, en ziektes te voorkomen. Je stimuleert het zelfgenezend vermogen. De massage gebeurt een deel op een stoel en een deel op een futon. Je hoeft niet uit de kleren, losse kledij is gewenst. De massage duurt ongeveer 60 minuten. Iedereen kan een behandeling krijgen, mits het vermelden van letsels.

  Duur: 60 min Prijs: € 60

  Klik hier voor meer informatie

 • Hotstone

  De Hotstone-massage is de voorloper van de acupunctuur. De massage wordt gegeven met Hotstones, basaltstenen gevormd uit gestolde lava. De stenen worden eerst in het water opgewarmd tot ongeveer 55 graden. Ze hebben een grote dichtheid en een hoog ijzergehalte, waardoor de warmte langer vastgehouden wordt. Het lichaam wordt ingesmeerd met speciale massage-olie, om de stenen beter te doen glijden. De massage is zeer ontspannend en brengt het lichaam weer in balans.

  Duur: 90 min Prijs: € 90

  Klik hier voor meer informatie

 • Energetische massage

  Deze massage werkt holistisch, harmoniseert lichaam en geest. Je energie wordt verhoogd en tevens worden de chakra's uitgebalanceerd.

  Het is een iets steviger massage, maar dit wordt altijd afgestemd in samenspraak met de klant. De focus ligt op de rug, benen en voeten zonder de rest te verwaarlozen en eindigt met een heerlijke gelaatsmassage.

  Duur 60 min prijs € 60

  Klik hier voor meer informatie

 • Tibetaanse Happiness Kum Nye massage

  Verschilt van andere massages doordat de zachte bewegingen van het ene lichaamsdeel overgaat in de andere. door die specifieke beweging die diep doordringen in de cellen komt het geluksgevoel naar boven. De massage wordt niet opgebouwd uit afzonderlijke delen.

  Happiness Kum nye werkt op celniveau, waar de herinneringen opgeslagen liggen en op de hormonen die verbonden liggen met onze gevoelens. Er wordt gewerkt via het fysieke op het energetische lichaam. Door specifieke aanraking ontstaan trillingen in de cliënt die blokkades oplost, het lichaam heelt zichzelf.

  Duur: 60 min Prijs: € 60

  Klik hier voor meer informatie

 • Vlinder massage

  Bij vlindermassage wordt er enkel op de rug gemasseerd, de massage bestaat uit vlinderzachte, trage repitieve bewegingen rond de ruggengraat. Daarlangs ligt de blaasmeridiaan die met haar 67 punten de langst en oppervlakkigst gelegen meridiaan is. Via de rug maakt zij verbinding met alle organen. Dus in feite stimuleer je zo je hele lichaam.

  Duur: 60 min Prijs: € 60

  Klik hier voor meer informatie

 • Gelaatsmassage

  Deze massage is uniek omdat ze gegeven wordt in combinatie met de stimulatie van de meridianen en de acupunctuurpunten. Het geeft niet alleen een natuurlijk facelift-effect, maar harmoniseert zowel het lichamelijk, emotioneel, mentaal als spiritueel niveau. Heel aangenaam en ook erg gezond, want een gelaatsmassage zorgt voor een goede doorbloeding en voert de afvalstoffen af. Het verhoogt de immuniteit en verjaagt de stress en optimaliseert het hormonaal systeem.

  Duur ± 50 min prijs € 50

  Klik hier voor meer informatie

 • Lomi-lomi massage

  De Lomi-Lomi massage komt oorspronkelijk uit Hawaii. Lomi betekent drukken, kneden.Het is een massage die lichaam en geest raakt. Een lichamelijke en spirituele belevenis. Waarschijnlijk één van de heerlijkste massages dat je kan krijgen. Meer nog dan bij andere massages wordt de klant(e) met respect, warmte en gevoel behandeld. Lange , trage bewegingen zorgen ervoor dat je algauw in de zevende hemel terechtkomt. Lichaam en geest ontspannen zich, je voelt je als herboren. Het is een rustige, lichte massage die werkt op lichaam en geest die voornamelijk met de onderarmen gegeven wordt. Door de lange, trage bewegingen ontspant men zich volledig. Bovendien wordt het lichaam overgoten met warme olie die al een sensatie op zich is. Doordat het een holistische massage is komen lichaam en geest volledig in balans.

  Duur ± 60 min prijs € 60

  Klik hier voor meer informatie

 • Relax massage

  Je hebt wat nood aan tijd voor jezelf? Misschien voel je je moe wat uitgeblust? Dan is het nu tijd om er wat aan te doen! Boek nu een relaxmassage en je komt als herboren naar buiten. Spanningen in nek- en schouders worden weggekneed. Spieren worden losgemaakt. De rug wordt goed onder handen genomen zodat alle spanningen verdwijnen .Vervolgens komen de benen en de voeten aan de beurt gevolgd door de buik. Armen en handen worden gemasseerd en dan volgt een heerlijke gezichtsmassage.

  Duur: 60 min Prijs: €60

  Klik hier voor meer informatie