Hypnotherapie

Wat is hypnose?

Hypnose is een staat van diepe relaxatie waardoor uw onderbewustzijn suggesties zal opnemen en alles gaat doen om echte veranderingen te bewerkstelligen . Onder hypnose hoort u alles maar de dingen die niet stroken met uw waarden en normen gaan niet in uw onderbewustzijn.

Hoe ga ik te werk?

U hoeft enkel te focussen op mijn stem en uzelf toestemming te geven om gehypnotiseerd te worden. In overleg maak ik een script die ik in de suggesties gebruik. Eventueel maak ik een mp3 hiervan die u thuis regelmatig kan beluisteren.

Bijvoorbeeld: U snoept telkens bij het tv kijken, of u eet teveel fastfood? Dan kunnen wij hier samen voor zorgen dat dit opgelost wordt. Ik werk heel persoonlijk om een optimaal resultaat te bereiken. We bekijken samen waar de obstakels zich bevinden die u belemmeren en door suggesties in uw onderbewustzijn te plaatsen lossen we deze op. Stel u voor hoe goed u eruit zal zien binnen een paar weken, hoe meer zelfvertrouwen u zal hebben. Uw sociale contacten die verbeteren, misschien zelfs beter werk. Dan is de rekensom al gauw gemaakt.

Meestal heeft men 1-4 sessies nodig om blijvende veranderingen te krijgen. Dit hangt af van geval tot geval. Hypnotherapie kan ook voor een waaier van andere problemen gebruikt worden. Aarzel niet om hiervoor contact met mij op te nemen.

Prijs eerste sessie: € 90 Zijn er bijkomende sessies nodig, dan betaalt u slechts € 80 per sessie.

Afvallen met hypnose

U wenst te vermageren? U heeft waarschijnlijk zoals de meeste van ons al van alles gedaan om af te vallen? Misschien heeft u een dieet gevolgd met de gekende jojo-effecten? Hypnose werkt op het onderbewustzijn waardoor je deze keer wel blijvende veranderingen kan bekomen en dit snel en zonder bijwerkingen.

Slaapproblemen

Ben je het beu om verschillende keren per nacht wakker te worden? Misschien wil je wel van die slaappillen af met hun schadelijke bijwerkingen? Je snakt naar een nachtje goed doorslapen zodat je fris en vol energie zit? Door middel van hypnose is dat perfect te bereiken en dit zonder bijwerkingen! Ik breng je in diepe relaxatie. Met suggesties brengen we diepgaande positieve veranderingen in je leven, door als het ware met je onderbewustzijn te spreken. Beeld je in dat je elke nacht naar bed gaat met volle vertrouwen dat je een goede en diepe slaap zult hebben zonder onderbrekingen. Je wordt wakker vol energie, je voelt je terug goed in je vel. Je geheugen wordt weer beter en beter. Je hebt weer zin om vanalles te ondernemen.

Stoppen met roken

Misschien hebt u al geprobeerd om te stoppen, maar door stress en weinig motivatie lukte het niet ? U weet dat het niet gezond is, ook niet voor uw portemonnee, om nog maar te zwijgen van de hinder die uw partner of gezin ondervindt. Met behulp van hypnose gaan we ons focussen op de positieve aspecten van het stoppen met roken. U zal zich veel fitter en gezonder voelen, uw eten zal zoveel beter smaken. En al gedacht aan wat u kan doen met het geld dat u gaat uitsparen? Een leuk reisje maken, of wat extra geld op uw spaarrekening? U bent degene die de controle weer heeft over uw leven i.p.v. de sigaret. Stel u voor hoe trots u op jezelf zal zijn!

Migraine

Lijd je regelmatig aan hoofdpijn of migraine? Trek je je soms terug omdat je moet liggen in het donker tot je migraine over is? Is de impact van de pijn zo groot dat je niet kan doen en laten wat je wilt?

Als je op deze verschillende vragen bevestigend kan antwoorden, dan is het tijd om daar verandering in te brengen. Ja, je kan er iets aan doen, zonder pillen, zonder bijwerkingen. Je kan de intensiteit en de frequentie verminderen en zelfs vrij zijn van migraine. Hypnose werkt als een natuurlijke ontspanner. Door de krachtige hypnotische suggesties zal de migraine aanval korter en minder intens zijn.

Ervaringen

Hieronder enkele ervaringen van cliënten die ik met succes behandeld heb via hypnose.

"Vroeger dacht ik dat hypnose enkel gebruikt werd om "show" mee op te voeren! Toen ik ontdekte dat hypnose ook werd gebruikt om problemen te helpen oplossen, twijfelde ik nog even... Ik hou namelijk van "bewijzen". Na 3 sessies moet ik eerlijk toegeven dat het écht helpt! Er loopt dag en nacht een 'stemmetje" met je mee, het is een steun, een houvast! Een echte aanrader!"
-Nathalie

"Super goed, positieve evolutie in de behandeling. Zeker aan te raden aan iedereen. Hypnose is zalig. Verlang iedere keer en kijk ernaar uit naar de volgende sessie."

"Zeer leuke en aangename ervaring. Voelt zeer relaxed en rustig aan. Val iedere keer in slaap en ontwaak onstpannen en vrolijk."
-Rik O. 

"Ik vond het een zalig gevoel en het bracht veel rust. Bovendien ervoer ik week na week dat het me hielp om minder en trager te eten. De "goestingskes" waren weg, geen zin meer in extra's of tussendoortjes van snacks.

Kortom, na die 4 weken voel ik me in staat om minder te eten en minder te snoepen."
-Joëlle

"Hypnose vermageren: heel goed, ontspannen, het werkt. Ik geloof erin, is zeker aan te bevelen, er is altijd een klein stemmetje die je alert houdt. Je krijgt geen eet-aanvallen meer, uw maag knort niet weer, je bent energieker, kortom, je voelt je goed in je vel. Je eet kleinere portie's spontaan."

"Een rustgevende ervaring, een gevoel van overgave en loslaten. Ook een gevoel van gekoesterd te worden. Het lichaam ontspant volledig en dat gevoel blijft daarna nog een tijdje voelbaar. Linda ervaar ik als een lieve, zorgzame, gevoelige dame met het hart op de juiste plaats."

"In het begin afwachtende houding maar toch gevoel van rust. Vanaf het eerste ogenblik wel direct volledig weg. Nadien onmiddellijk resultaat naar zoet toe. Zoet sprak me  gewoon niet meer aan, en gezonde voeding smaakte steeds meer en meer. Voel dat het zeker effect heeft. De hypnose heeft me rust gegeven en stuk zelfvertrouwen."
-Mieke

"Ik snoep minder en minder proevertjes. Heb er een goed gevoel bij en geloof erin. Rustgevend, zeker een aanrader om door te zeggen."
-Annelore