Hypnotherapie

Wat is hypnose?

Hypnose is een staat van diepe relaxatie waardoor uw onderbewustzijn suggesties  opneemt en alles zal  doen om echte veranderingen te bewerkstelligen. U hoort me nog en bent zeker geen willoos persoon. Integendeel alles waar u niet achterstaat verwerpt uw onderbewuste! Iedereen is een paar keer per dag onder hypnose zonder dat hij of zij het beseft.

Bijvoorbeeld: U neemt altijd hetzelfde traject, of je gaat zo op in muziek dat u alles vergeet rondom u. Wist u dat hypnose de grootste slaagkans heeft van alle therapieën?

U heeft meer dan 90% kans om voorgoed van je problemen verlost te geraken! Dit alles zonder bijwerkingen, zonder pillen.Iedere keer dat u onder hypnose wordt gebracht gaat u dieper en vlugger erin. Achteraf bent u heerlijk ontspannen.Ik wil alleen maar klanten die echt gemotiveerd zijn om te veranderen waardoor de slaagkans nog hoger wordt. Bent u niet bereidt om elke dag een 20 minuutjes per dag te luisteren/en of te kijken naar een mp3 bestand voor een maandje dan ben u aan het verkeerd adres.

Ik wil resultaat zien bij mijn klanten. Daarom durf ik ze ook garantie te geven mochten ze terugvallen dan mogen ze gratis terugkomen gedurende het eerste jaar na de eerste sessie.

 

Hoe ga ik te werk?

Ik vraag naar uw probleem en wat er allemaal zou veranderen mocht dit opgelost geraken. Er wordt besproken hoe ik u onder hypnose breng en of er nog vragen zijn ivm hypnose.

We bespreken de suggeties die ik zal gebruiken. Dit is belangrijk omdat u er voor 100 % moet achterstaan. Reken de eerste keer op anderhalf uur tot 2 u . Erna duren de sessie tussen 45 en 60 minuten.Sommigen hebben maar 1 sessie nodig anderen meedere. Een sessie kost 125€ , maar je kan ook een pakket nemen van 300€ dit is aan te raden bij verslavingen of andere ernstige issues.Door het pakket te nemen kan u maximaal 4 sessies krijgen dit is een besparing van 200€. Dit pakket garandeer u ook mocht je terugvallen binnen het jaar dan mag je gratis terugkomen.

Bijvoorbeeld: U snoept telkens bij het tv kijken, of u eet teveel fastfood? Dan kunnen wij hier samen voor zorgen dat dit opgelost wordt. Ik werk heel persoonlijk om een optimaal resultaat te bereiken. We bekijken samen waar de obstakels zich bevinden die u belemmeren en door suggesties in uw onderbewustzijn te plaatsen lossen we deze op. Stel u voor hoe goed u eruit zal zien binnen een paar weken, hoe meer zelfvertrouwen u zal hebben. Uw sociale contacten die verbeteren, misschien zelfs beter werk. Dan is de rekensom al gauw gemaakt.

 Hypnotherapie kan ook voor een waaier van andere problemen gebruikt worden. Aarzel niet om hiervoor contact met mij op te nemen.

Kijk ook eens onderaan wat klanten hun ervaringen waren.

Hier enkele voorbeelden waarvoor u hypnose kan gebruiken:

 

Afvallen met hypnose

U wenst te vermageren? U heeft waarschijnlijk zoals de meeste van ons al van alles gedaan om af te vallen? Misschien heeft u een dieet gevolgd met de gekende jojo-effecten? Hypnose werkt op het onderbewustzijn waardoor u deze keer wel blijvende veranderingen kan bekomen en dit snel en zonder bijwerkingen.

Bijvoorbeeld: U snoept telkens bij het tv kijken, of u eet teveel fastfood? Dan kunnen wij hier samen voor zorgen dat dit opgelost wordt. Ik werk heel persoonlijk om een optimaal resultaat te bereiken. We bekijken samen waar de obstakels zich bevinden die u belemmeren en door suggesties in uw onderbewustzijn te plaatsen lossen we deze op. Stel u voor hoe goed u eruit zal zien binnen een paar weken, hoe meer zelfvertrouwen u zal hebben. Uw sociale contacten die verbeteren, misschien zelfs beter werk. Dan is de rekensom al gauw gemaakt.

Slaapproblemen

Bent u het beu om verschillende keren per nacht wakker te worden? Misschien wilt u  wel van die slaappillen af met hun schadelijke bijwerkingen? U snakt naar een nachtje goed doorslapen zodat u fris en vol energie zit? Door middel van hypnose is dat perfect te bereiken en dit zonder bijwerkingen! Ik breng u in diepe relaxatie. Met suggesties brengen we diepgaande positieve veranderingen in uw leven, door als het ware met uw onderbewustzijn te spreken. Beeldt u in dat u elke nacht naar bed gaat met volle vertrouwen dat je een goede en diepe slaap zult hebben zonder onderbrekingen. U wordt wakker vol energie, u voelt u terug goed in uw vel. U geheugen wordt weer beter en beter. U hebt weer zin om vanalles te ondernemen.

Stoppen met roken

Misschien hebt u al geprobeerd om te stoppen, maar door stress en weinig motivatie lukte het niet ? U weet dat het niet gezond is, ook niet voor uw portemonnee, om nog maar te zwijgen van de hinder die uw partner of gezin ondervindt. Met behulp van hypnose gaan we ons focussen op de positieve aspecten van het stoppen met roken. U zal zich veel fitter en gezonder voelen, uw eten zal zoveel beter smaken. En al gedacht aan wat u kan doen met het geld dat u gaat uitsparen? Een leuk reisje maken, of wat extra geld op uw spaarrekening? U bent degene die de controle weer heeft over uw leven i.p.v. de sigaret. Stel u voor hoe trots u op jezelf zal zijn!

Migraine

Lijdt u regelmatig aan hoofdpijn of migraine? Trekt u soms terug omdat u moet liggen in het donker tot uw migraine over is? Is de impact van de pijn zo groot dat u niet kan doen en laten wat je wilt?

Als u op deze verschillende vragen bevestigend kan antwoorden, dan is het tijd om daar verandering in te brengen. Ja, u kan er iets aan doen, zonder pillen, zonder bijwerkingen. U kan de intensiteit en de frequentie verminderen en zelfs vrij zijn van migraine. Hypnose werkt als een natuurlijke ontspanner. Door de krachtige hypnotische suggesties zal de migraine aanval korter en minder intens zijn en tenslotte helemaal verdwijnen.

Past Live Regressie

Ben je benieuwd of je nog een vorig leven hebt gehad? Sta je met een open geest in het leven en ben je bereidt om in hypnose te gaan? Misschien kom je te weten in welke eeuw je hebt geleefd of in welk land, welk beroep je uitoefende enz.

Soms hebben huidige problemen ook een  link met een vorig leven en daar kunnen we dan veranderingen aanbrengen. Het is een hele aparte ervaring die soms voor een doorbraak kan zorgen in je huidig leven.

Voor een afspraak of meer inlichtingen kan je me mailen of bellen op 0485 508673

Ervaringen

Hieronder enkele ervaringen van cliënten die ik met succes behandeld heb via hypnose.

"Ik ben gestopt met roken onder hypnose! Voor mij de enige manier die hielp.Heb voordien alles geprobeerd. Het was een goeie ervaring bijgekregen om diep in hypnose te gaan.

Elke keer ging ik dieper en dieper en de zin in sigaretten verdween meer en meer tot de zin volledig voorbij was."
-Olivier S.

"Hallo Linda,

Ik wou gewoon eens laten weten dat ik nog altijd niet rook ! 4 maanden intussen, bijna 1500 sigaretten en 430€ uitgespaard.

Voel mij stukken beter en dit toch voor een groot deel dankzij jou. Gemakkelijk heb ik het niet gehad de eerste 2 a 3 weken, die stomme gewoonte he...

Verleden week naar verjaardagsfeest moeten gaan en bij rokers gestaan, geen enkel probleem gehad.

Ben tevreden!"
-Isabelle E.

"Vroeger dacht ik dat hypnose enkel gebruikt werd om "show" mee op te voeren! Toen ik ontdekte dat hypnose ook werd gebruikt om problemen te helpen oplossen, twijfelde ik nog even... Ik hou namelijk van "bewijzen". Na 3 sessies moet ik eerlijk toegeven dat het écht helpt! Er loopt dag en nacht een 'stemmetje" met je mee, het is een steun, een houvast! Een echte aanrader!"
-Nathalie

"Super goed, positieve evolutie in de behandeling. Zeker aan te raden aan iedereen. Hypnose is zalig. Verlang iedere keer en kijk ernaar uit naar de volgende sessie."

"Zeer leuke en aangename ervaring. Voelt zeer relaxed en rustig aan. Val iedere keer in slaap en ontwaak onstpannen en vrolijk."
-Rik O. 

"Ik vond het een zalig gevoel en het bracht veel rust. Bovendien ervoer ik week na week dat het me hielp om minder en trager te eten. De "goestingskes" waren weg, geen zin meer in extra's of tussendoortjes van snacks.

Kortom, na die 4 weken voel ik me in staat om minder te eten en minder te snoepen."
-Joëlle

"Hypnose vermageren: heel goed, ontspannen, het werkt. Ik geloof erin, is zeker aan te bevelen, er is altijd een klein stemmetje die je alert houdt. Je krijgt geen eet-aanvallen meer, uw maag knort niet weer, je bent energieker, kortom, je voelt je goed in je vel. Je eet kleinere portie's spontaan."

"Een rustgevende ervaring, een gevoel van overgave en loslaten. Ook een gevoel van gekoesterd te worden. Het lichaam ontspant volledig en dat gevoel blijft daarna nog een tijdje voelbaar. Linda ervaar ik als een lieve, zorgzame, gevoelige dame met het hart op de juiste plaats."

"In het begin afwachtende houding maar toch gevoel van rust. Vanaf het eerste ogenblik wel direct volledig weg. Nadien onmiddellijk resultaat naar zoet toe. Zoet sprak me  gewoon niet meer aan, en gezonde voeding smaakte steeds meer en meer. Voel dat het zeker effect heeft. De hypnose heeft me rust gegeven en stuk zelfvertrouwen."
-Mieke

"Ik snoep minder en minder proevertjes. Heb er een goed gevoel bij en geloof erin. Rustgevend, zeker een aanrader om door te zeggen."
-Annelore

"Lieve Linda

Mijn ervaring bij de hypnsetherapie was absoluut in alle opzichten positief!

Ik voel me sterker, zelfbewuster en optimistischer en een ervaring rijker. Je bent een hartelijke warme vrouw die me het gevoel gaf het beste met me voor te hebben en dat bracht innerlijke rust en acceptatie.

Het vertrouwen was er direct en dat vind ik persoonlijk heel erg belangrijk.

Liefs Valérie."
-Valérie

"Dag Linda 

De hypnose sessies waren doeltreffend zonder te beseffen eigenlijk. Maar het werkt! Iedereen, familie, op mijn werk waar dan ook zeggen"Je ziet er goed uit, je straalt" 

Doe zo verder Linda "
-Joelle

"Zelfvertrouwen in korte tijd gestegen.Heb weer zin om leven weer in handen te nemene met positieve vibes. Bedankt Linda!"
-Isabelle

Sammy is al 4 maanden rookvrij dank zij u en ik ook !

Bedankt Linda, groetjes Edith.

-

Hey Linda, 

Ik kan je meedelen dat ik niet meer rookt sedert maandag!

Ik dank je voor je inzet, groetjes Alain